Колие от Черен ахат, Източни Родопи

110,00 лв.
  • Кат. номер: 146
Базова цена: 110,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Ръчно изработено колие от Черен ахат, Източни Родопи, със сребърен обков проба 925. Заредено с енергиите на Здравето, Любовта и Изобилието.

Черният ахат с лекота облекчава стреса, премахва депресията, стабилизира работата на нервната система.
Изчиства безсънието, облекчава кошмарите, тревогите и преживяванията..
Черният ахат, има положителен ефект върху човека и неговото психологическо състояние. Известно е, че камъкът предизвиква успокояващ ефект, помага за справяне с агресията. Също така, минералът ще спаси нервната система от аварии, просто погледнете камъка за няколко минути. Главното магическо свойство на черния ахат е, че абсорбира негативната аура на човека и я предпазва от негативно влияние. Съществува и убеждението, че един полускъпоценен камък осигурява на собственика си дълъг и здравословен живот, като същевременно оказва влияние върху характера на собственика, като го прави по-спокоен, мек и балансиран.
Обикновено черният ахат се препоръчва за тези, които се занимават с преподаване, както и за хора на ръководни постове. Черният ахат е символ на лидер, ментор. Въпреки факта, че минералът е камък на любов, доверие и лоялност, той принадлежи към мъжкия пол и служи като талисман за силни мъже. В същото време, камъкът ви позволява да установите личен живот, да намерите и създадете уютна връзка.
Според астролозите черният ахат е камъкът, който има най-благоприятен ефект върху плахите хора. Ето защо на минерала се препоръчва да носят Рак, Близнаци и Телец. Ако говорим за Телец, това е знак на земята, така че камъкът ще направи собственика си по-спокоен и толерантен, докато те кара да се качваш нагоре по стълбата на кариерата и да се саморазвива. Основното предимство на черния ахат за Телец е, че той ще привлече пари като магнит за него, затова често се използва от мъжете като талисман.
Раците с този камък ще станат по-уверени в себе си и в силата си, докато минералът ще служи като талисман за защита на собственика от негативни влияния. В същото време ахатът стабилизира семейните взаимоотношения, освобождавайки дома от кавги и скандали, които са ключът към е.
семейното благополучие Що се отнася до близнаците, черният ахат ще скрие дуалността на своята природа, ще я направи по-спокойна и измерена. Едно момиче, носещо черен ахат, ще бъде по-привлекателно и ще намери хармония. 

Подходящ за всички зодии.

Размери: 37/23/8 мм         

Тегло вкл.среброто: 12.92 гр.

Подходящ за всички зодии.

Накрайник сребро

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!