Колие от Септария

39,00 лв.
  • Кат. номер: 109
Базова цена: 39,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Според литотерапевтите, септарията помага в борбата с много кожни заболявания. Камъкът помага при заболявания на стомаха, особено, ако причината е повишена киселинност. Твърди се, че минералът помага в борбата с тумори и втвърдявания в тъканите.
Енергията на септарията според специалистите позволява на организма да се справи сам, със собствени сили, с болестта. Септарията има благотворен ефект върху мозъка, подобрява паметта, активира неговата работа, придавайки му сила и увереност. Въздействието на такава енергия е необходимо по време на трудни периоди, които се случват в живота на човека.
Наличието на септария около човека помага за възстановяването на жизнеността му, за победа над безсънието, укрепва мускулите, ставите и имунната система.
Септарията е подходящ талисман за хора, които се намират в труден момент от живота си, свързан с тежки физически състояния, заболявания или натоварвания за мозъка и психиката. Камъкът ще даде сили и увереност, ще ви изправи и помогне да разсеете всички проблеми, страхове и тежки натрупвания, както на физическо, така и на ментално ниво. 

Размери: 40/30/4 мм

Накрайник метал, шнур черна кожа, дължина 45 см.

Ръчно изработено колие, заредено с енергията на Здравето, Любовта и Изобилието.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!