Гривна розов кварц, черешов кварц и жълт кварц

25,00 лв.
  • Кат. номер: 879
Базова цена: 25,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

РОЗОВ КВАРЦ - камък на сърцето и силната любов. Камъкът на сърцето, любовта и красотата. Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да даваме и получаваме любов. Помага в търсенето на подходящ интимен партньор и бди над семейното щастие. Увеличава творческите способностти и увереността. Освобождава и отстранява болезнени спомени и лекува емоционалния срив. Премахва вината и балансира емоциите, намалява стреса, носи мир и спокойствие. Използвайте го за да увеличите позитивното себеутвърждаване. Влияние върху чакра:  сърдечна. Подходящ за зодия: Везни, Овен, Телец, Водолей.

ЖЪЛТ КВАРЦ - КВАРЦ  Влияе положително на дишането и белите дробове, облекчава простудни заболявания.Атрология: Телец и Везни, Скорпион, Козирог.Притежава свойството да привлича любов, късмет, успех и материалното благосъстояние. Също така развива въображението и спомага активизирането на мисловните процеси.

ЧЕРЕШОВ КВАРЦ - черешовият Кварц е нежен и романтичен камък изпълнен с много любов и приятелство. Този камък е свързан с любовта, дори по-силно от розовия кварц. Той има малко по-силна връзка с любовната енергия и носи по-голямо самочувствие на тези, които го носят. Още в миналото е използват и за духовни цели, за хармония и медитация.

Подходяща за зодии: Везни, Козирог, Телец, Близнаци, Водолей. Заредена с енергиите на Здравето, Любовта и Изобилието.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!