Гривна от амазонит, халцедон и ахат

22,00 лв.
  • Кат. номер: 1135
Базова цена: 22,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

АМАЗОНИТ - камък на щастливите семейни отношения. Дава стабилност на семейството и извисява семейният дълг. Амазонитът е идеалният помощник на жените-носи им радост от живота, любов, духовен подем и положителни емоции. Неговата енергия ще ви напомня да се придържате към решенията си и да приветствате раждането на "новото" в живота си. Чудесен е за неутрализиране на електромагнитни излъчвания от компютри, микровълнови печки или мобилни телефони. Влияе върху сърдечната и гърлената чакра . Подходящ за зодия: Дева, Водолей, Телец.

ХАЛЦЕДОН- камък на радостта и любовта. Привличащ към жените мъжкитe сърца. Носи спокойствие и мир, намалява враждебността, гнева и раздразнението. Помага на човек да се освободи от нежеланите неща в живота си и да избягва неприятните емоционални обвързаности, които причиняват стрес. Предпазва от негативизъм и изчиства аурата. Абсорбира и разсейва негативните мисли, емоции и кошмарните сънища. Помага в борбата с неврози и депресии и оказва успокояващо въздействие върху психо-емоционалната сфера на човека. Влияние върху чакра: Гърлена. Подходящ за зодия: Риби, Стрелец, Водолей, Везни.

АХАТ - камък на равновесието. Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието,който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Увеличава личната сила и способността ви да действате ефективно, когато трябва да свършите нещо. Помага да си изградите добра стратегия.Развива творческият потенциал и красноречието и помага за вземане на правилни решения и действия. Ахатът се смята и за камъкът- пазител на бременните жени, както и за защита от уроки. Подходящ за всички чакри.

Подходяща за всички зодии. Заредена с енергиите на Здравето, Любовта и Изобилието.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!