Колие от Яспис ахат

58,00 лв.
  • Кат. номер: 4325
Базова цена: 58,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Ръчно изработено колие от Яспис ахат, Източни Родопи, със сребърен накрайник проба 925. Заредено с енергиите на Здравето, Любовта и Изобилието.

АХАТ - камък на равновесието. Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Развива творческият потенциал и красноречието и помага за взимане на правилни решения и действия. Ахатът се смята и за  пазител на бременните жени, както и за защита от уроки. Подходящ за всички чакри.

ЧЕРВЕНИЯТ ЯСПИС е камък на щастието, носи радост в живота. Той е мощен Пазител и Защитник. Насърчава дълбоката ви връзка със земята и природата. Дава мотивация за вземането на творчески решения. Стимулира сексуалността и плодородието. Червеният яспис балансира всички чакри и стабилизира енергийнто поле на ползвателя си. Пряко свързан с първа и втора чакри.

Подходящо за всички зодии.

Размери:  43/24/11 мм         

Тегло: 15.50 гр.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!