Ахат с аметистова каверна, Източни Родопи

26,00 лв.
  • Кат. номер: 5007
Базова цена: 26,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

АМЕТИСТ- камък на духовното. Аметистът се смята за камък на мъдростта и познанието, който развива интуицията и ума. Символизира просперитет, богатство и изобилие на всички нива. На тези, които се занимават с бизнес, аметистът им помага да се обкръжат с покровители и ги пази от нещастия и финансови загуби. В семейно отношение внася мир и хармония. На творческите хора носи вдъхновение и нови идеи. Смята се и за мощен защитник от лоша съдба. Влияе върху Третото око и Коронна чакра. Подходящ за зодия: Риби, Водолей, Козирог, Дева, Лъв, Стрелец.

АХАТ - камък на равновесието. Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Развива творческият потенциал и красноречието и помага за взимане на правилни решения и действия. Ахатът се смята и за  пазител на бременните жени, както и за защита от уроки. Подходящ за всички чакри.  Подходящ за всички зодии.

Размери: 60/50/25 мм

Тегло: 146 гр.

Образецът е намерен в Източни Родопи и двустранно обемно полиран от нас. Зареден с енергиите  на Здравето, Любовта и Изобилието.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!