Калцит, Източни Родопи

15,00 лв. 10,00 лв.
  • Кат. номер: 5018
Базова цена: 10,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

КАЛЦИТ – камък на действието. Калцитът е силно пречистващ и усилващ кристал, който неутрализира негативната енергия в околното пространство и го насища с положителна. Той е камък, който умее да ускорява растежа, свързан със висшето съзнание, улеснява развитието на физическите способности, преживяванията извън тялото и докосването до по-висшите светове. Ако се намирате в труден период и вие нужна повече надежда и мотивация, можете да потърсите помощта на калцитът, който ще ви вдъхне кураж и енергия за да се справите. Едно от силните му качества е способността му да превръща идеите в действия.

Като талисман, калцитът е отличен помощник на бизнесмени, икономисти, финансисти, адвокати и лекари. Той ги прави по-проницателни, предпазвайки ги от професионални грешки. Астролозите съветват автолюбителите и професионалните шофьори да имат в себе си или в колата си продукти от калцит, защото се смята, че камъкът е в състояние да предпази собственика си от трудностите на пътя и от злополуки.

Калцитът е камък, който помага на физическо ниво приетият калций да бъде пълноценно усвоен от тялото и костната система в него. Освен това негово свойство, той има и способността да разтвори натрупалите се излишни калцирания, подсилвайки скелета и ставите. Той пречиства отделителните органи, облекчава чревните и кожните заболявания, възстановява тъканите, укрепва имунната система. Калцитът подпомага растежа на малките деца и тяхното здраве.

Подходящ за всички зодии.

Налични са 2 броь. Цената е за брой.

Среден размер: 90/50 мм

Средно тегло:  120 гр

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!