Гривна от жълт кварц, карнеол и авантюрин

23,00 лв.
  • Кат. номер: 9006
Базова цена: 23,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

КАРНЕОЛ - камък на увереността и действието. Камъкът на зачатието, на сексуалната енергия, който събужда страстта и привлича любов, щастие и съпружеска вярност. Поощрява хармонията, творчеството и самочувствието, действа успокояващо и подобрява настроението. Носи успех във финансовите дела и привлича благополучие. Карнеолът усилва умствената способност и концентрация и стимулира красноречието. Помага на притежателя си при решаването на глобални задачи и съдебни дела, предпазва го от спорове и кавги. Традиционно се използва като амулет срещу депресия и деменция и срещу лоши очи и негативност. Мощен камък за Сакралната чакра използван за увеличаване на личната сила, физическата енергия и творческите способности и самоутвръждаването в обществения и професионален живот. Окуражава инициативата и решителността. 

АВАНТЮРИН – камък изцелител на сърцето, ума и душата. Наричат го талисман на любовта и страстта, на неочакваните постъпки и решения.Този камък зарежда с оптимизъм и увереност. Способства за творческото развитие на личността. Помага за реализиране на всеки замислен проект и ново начинание и привлича професионален успех. В трудни и рискови ситуации предпазва от неприятни случайности и спасява от беда. Авантюринът е познат и като „камъкът на добрия късмет” и често се държи при парите за да ги привлича.Използвайте го и като „ посредник в любовта”, тъй като се смята, че провокира във вашия избранник същите чувства, които изпитвате и вие.Влияе на сърдечната чакра.

КВАРЦ - Влияе положително на дишането и белите дробове, облекчава простудни заболявания. Притежава свойството да привлича любов, късмет, успех и материалното благосъстояние. Също така развива въображението и спомага активизирането на мисловните процеси. Атрология: Телец и Везни, Скорпион, Козирог.

Заредена с енергиите на Здравето, Любовта и Изобилието.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!