Гривна от жадеит, ахат, карнеол, амазонит

22,00 лв.
  • Кат. номер: 6910
Базова цена: 22,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

АМАЗОНИТ - камък на щастливите семейни отношения. Дава стабилност на семейството и извисява семейният дълг. Амазонитът е идеалният помощник на жените-носи им радост от живота, любов, духовен подем и положителни емоции. Неговата енергия ще ви напомня да се придържате към решенията си и да приветствате раждането на "новото" в живота си. Чудесен е за неутрализиране на електромагнитни излъчвания от компютри, микровълнови печки или мобилни телефони. Влияе върху сърдечната и гърлената чакра . Подходящ за зодия: Дева, Водолей, Телец.

ЖАДЕИТ - Според китайците този камък е символ на петте човешки добродетели – това са милосърдие, решителност, смелост, мъдрост и справедливост. Изключително подходящ камък за постигане на по-добра концентрация и пречистване на съзнанието. Под формата на талисман жадеитът ще предпазва собственика си от отрицателна енергия, осигурява му защита. Предпазва онзи, който го носи от беди и нещастия, спомага при вземането на трудни решения. Астрология: най-подходящ за представителите на зодия Риби, Овен,Везни и Рак.

АХАТ - камък на равновесието. Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието,който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили. Увеличава личната сила и способността ви да действате ефективно, когато трябва да свършите нещо. Помага да си изградите добра стратегия.Развива творческият потенциал и красноречието и помага за вземане на правилни решения и действия. Ахатът се смята и за камъкът- пазител на бременните жени, както и за защита от уроки. Подходящ за всички чакри.

КАРНЕОЛ - камък на увереността и действието. Камъкът на зачатието, на сексуалната енергия, който събужда страстта и привлича любов, щастие и съпружеска вярност. Поощрява хармонията, творчеството и самочувствието, действа успокояващо и подобрява настроението. Носи успех във финансовите дела и привлича благополучие. Карнеолът усилва умствената способност и концентрация и стимулира красноречието. Помага на притежателя си при решаването на глобални задачи и съдебни дела, предпазва го от спорове и кавги. Традиционно се използва като амулет срещу депресия и деменция и срещу лоши очи и негативност. Мощен камък за Сакралната чакра използван за увеличаване на личната сила, физическата енергия и творческите способности и самоутвръждаването в обществения и професионален живот. Окуражава инициативата и решителността. 
 

Подходяща за всички зодии. Заредена с енергиите на Здравето, Любовта и Изобилието.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!