Гривна от оникс и жадеит

22,00 лв.
  • Кат. номер: 9789
Базова цена: 22,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:
Гривна от жадеит, оникс и корал
ЖАДЕИТ - Според китайците този камък е символ на петте човешки добродетели – това са милосърдие, решителност, смелост, мъдрост и справедливост. Изключително подходящ камък за постигане на по-добра концентрация и пречистване на съзнанието. Под формата на талисман жадеитът ще предпазва собственика си от отрицателна енергия, осигурява му защита. Предпазва онзи, който го носи от беди и нещастия, спомага при вземането на трудни решения. Астрология: най-подходящ за представителите на зодия Риби, Овен,Везни и Рак.
ОНИКС- камък на самоусъвършенстването. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави преприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва. Помага за контролиране на емоциите и негативните мисли. Подпомага развитието на личната и физическа сила и издържливост, особено когато имате нужда от подкрепа във времена на стрес. Насочва към взимането на правилни решения. Влияние върху чакра: коренна, но може да се използва и за другите чакри в съчетание с характерните им камъни. Подходящ за зодия : Дева, Телец, Стрелец, Козирог, Водолей.
КОРАЛ– камък на интуицията, въображението, защита от лоши енергии. За най-силен защитник на дома се смята белия корал. Коралът олицетворява дипломатичността и конкурентността. Успокоява емоциите и носи вътрешен мир и спокойствие. Увеличава интуицията, въображението и визуализациите. Засилва и ускорява трансфера на знания. Влияне върху чакра: в зависимост от цвета- коренна, сакрална, сърдечна. Подходящ за зодия:Телец, Риби, Скорпион, Козирог, Рак.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!