Гривна от котешко око,, оливин и жадеит

23,00 лв.
  • Кат. номер: 6090
Базова цена: 23,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

КОТЕШКО ОКО - сила на ума, увереност, воля, смелост, упоритост, самоконтрол и знания. Действа за стимулиране на интуицията и за повишаване на осведомеността. Това е заземяващ камък, който предоставя много ефективна защитна енергия.Усилва добрият късмет и богатството, трансформира негативните мисли в позитивна енергия. Котешкото око носи щастие и спокойствие, заедно с оптимизъм, щедрост и доверие. То може да повиши креативността и добротата.Облекчава главоболие, помага на нервната система и свързаните с нея болести. То може да се използва за лечение на бъбреци , панкреас, черен дроб, лимфни възли, далак. Зодия - Козирог, Телец, Овен, Близнаци, Рак, Дева.

ОЛИВИН - камък на цялостното цдраве и благополучие. Използва се за подобряване на физическото здрве и укрепване на имунната система. Може да бъде асоцииран с укрепването на духовната сила и защитата от негативни енергии. Използва се за медитация и помага за постигането на вътрешна хармония, стабилност и красота. Също за постигане на успех в бизнеса и профеесионалните начинания. Подомага взимането на решения и подобрява комуникацията. Камък на хармонията, баланса и цялостното благополучие.

ЖАДЕИТ - Според китайците този камък е символ на петте човешки добродетели – това са милосърдие, решителност, смелост, мъдрост и справедливост. Изключително подходящ камък за постигане на по-добра концентрация и пречистване на съзнанието. Под формата на талисман жадеитът ще предпазва собственика си от отрицателна енергия, осигурява му защита. Предпазва онзи, който го носи от беди и нещастия, спомага при вземането на трудни решения. Астрология: най-подходящ за представителите на зодия Риби, Овен,Везни и Рак.

Заредена с енергиите на Здравето, Любовта и Изобилието.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!