Гривна ог яспис, розов кварц и котешко око

22,00 лв.
  • Кат. номер: 9287
Базова цена: 22,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

ЯСПИСЪТ е  мощен амулет и предпазва собственика си от нещастия и беди.Подсилва енергията му и привлича към него щастие и просперитет. Символ на смирение и смелост. Дава сила и мъдрост на приносителя си. Зодии – Дева и Риби.

РОЗОВ КВАРЦ - камък на сърцето и силната любов. Камъкът на сърцето, любовта и красотата. Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да даваме и получаваме любов. Помага в търсенето на подходящ интимен партньор и бди над семейното щастие. Увеличава творческите способностти и увереността. Освобождава и отстранява болезнени спомени и лекува емоционалния срив. Премахва вината и балансира емоциите, намалява стреса, носи мир и спокойствие. Използвайте го за да увеличите позитивното себеутвърждаване. Влияние върху чакра:  сърдечна. Подходящ за зодия: Везни, Овен, Телец,Водолей.

КОТЕШКО ОКО - сила на ума, увереност, воля, смелост, упоритост, самоконтрол и знания. Действа за стимулиране на интуицията и за повишаване на осведомеността. Това е заземяващ камък, който предоставя много ефективна защитна енергия.Усилва добрият късмет и богатството, трансформира негативните мисли в позитивна енергия. Котешкото око носи щастие и спокойствие, заедно с оптимизъм, щедрост и доверие. То може да повиши креативността и добротата.Облекчава главоболие, помага на нервната система и свързаните с нея болести. То може да се използва за лечение на бъбреци , панкреас, черен дроб, лимфни възли, далак. Зодия - Козирог, Телец, Овен, Близнаци, Рак, Дева.

Заредена с енергиите на Здравето, Любовта и Изобилието.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!