Гривна от черешов кварц, унакит и планински кристал

20,00 лв.
  • Кат. номер: 96280
Базова цена: 20,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

ЧЕРЕШОВ КВАРЦ - черешовият Кварц е нежен и романтичен камък изпълнен с много любов и приятелство. Този камък е свързан с любовта, дори по-силно от розовия кварц. Той има малко по-силна връзка с любовната енергия и носи по-голямо самочувствие на тези, които го носят. Още в миналото е използват и за духовни цели, за хармония и медитация.

ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ - лечителският камък, наричан още звезден камък. Планинският кристал изостря мисловните процеси, дава яснота на мисълта, укрепва постоянството, помага да се избегнат компроментиращи ситуации. Балансира емоциите, разкрепостява духа, осигурява емоционално и физическо равновесие, като действа на всички аурични нива и чакри. Има свойството да усилва всяка енергия или намерение и защитава от негативност и биоинтервенции. Влияние върху чакра:  основно на коронната, но действа хармонизиращо и другите 6 чакри.

УНАКИТ - камък на ясновидците. Успокоява, дарява любов и нежност и носи успех в живота. Помага на духовното, интелектуалното и умственото развитие. Този камък отстранява всички психични бариери препятстващи вътрешния растеж и помага на притежателя си да живее в настоящето и да види светлата страна на живота. Влияние върху чакра:  сърдечна, сакрална. Подходящ за зодия: Скорпион, Близнаци, Везни

Заредена с енергиите на Здравето, Люботвта и Изобилието.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!