Гривна от варисцит, слънчев камък и амазонит

22,00 лв.
  • Кат. номер: 60325
Базова цена: 22,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

ВАРИСЦИТЪТ амества чувството на дълбоко отчаяние с надеждата и вярата, идващи от голямата Вселена. Този успокояващ камък ви дава възможност да покажете себе си на света точно такъв, какъвто сте. Той успокоява нервите и носи спокойствие на сърцето. Той поддържа трезвата мисъл, но носи и живителна енергия, която пречи да бъдете прекалено сериозен. Ако го поставите под възглавницата си през нощта ще ви донесе спокоен сън и съзнание Той е особено полезен когато проучваме миналото в живота си. Помага ни да визуализираме преживяванията си и да отсеем кое е подходящо да остане в живота ни. Чрез прозрения разбираме причините за минали несгоди, а това може да се окаже от ключово значение за текущото ни изцеление.

АМАЗОНИТ - камък на щастливите семейни отношения. Дава стабилност на семейството и извисява семейният дълг. Амазонитът е идеалният помощник на жените-носи им радост от живота, любов, духовен подем и положителни емоции.Неговата енергия ще ви напомня да се придържате към решенията си и да приветствате раждането на "новото" в живота си. Чудесен е за неутрализиране на електромагнитни излъчвания от компютри, микровълнови печки или мобилни телефони. Влияе върху сърдечната и гърлената чакра . Подходящ за зодия: Дева, Водолей, Телец.

СЛЪНЧЕВ КАМЪК – камък  „посредник в чистата любов". Привлича към своя собственик сърдечната привързаност на любимия човек.Камъкът лекува нервни разстройства, обостря положителните човешки емоции; зарежда с оптимизъм, самочувствие, дава яснота на ума и подобрява настроението.Смята се, че помага при алергии, бронхит, сърдечно съдови заболявания, понижава кръвното налягане, стимулира бързото зарастване на рани, подобрява зрението, отнема стреса. Подходящ за зодия: Лъв, Овен, Везни, Дева, Козирог.

Заредена с енергиите на Здравето, Любовта и Изобилието.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!