Гривна от котешко око, оливин и махагонов обсидиан

24,00 лв.
  • Кат. номер: 34757
Базова цена: 24,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

КОТЕШКО ОКО - сила на ума, увереност, воля, смелост, упоритост, самоконтрол и знания. Действа за стимулиране на интуицията и за повишаване на осведомеността. Това е заземяващ камък, който предоставя много ефективна защитна енергия.Усилва добрият късмет и богатството, трансформира негативните мисли в позитивна енергия. Котешкото око носи щастие и спокойствие, заедно с оптимизъм, щедрост и доверие. То може да повиши креативността и добротата.Облекчава главоболие, помага на нервната система и свързаните с нея болести. То може да се използва за лечение на бъбреци , панкреас, черен дроб, лимфни възли, далак. Зодия - Козирог, Телец, Овен, Близнаци, Рак, Дева.

ОЛИВИН - камък на цялостното цдраве и благополучие. Използва се за подобряване на физическото здрве и укрепване на имунната система. Може да бъде асоцииран с укрепването на духовната сила и защитата от негативни енергии. Използва се за медитация и помага за постигането на вътрешна хармония, стабилност и красота. Също за постигане на успех в бизнеса и профеесионалните начинания. Подомага взимането на решения и подобрява комуникацията. Камък на хармонията, баланса и цялостното благополучие.

ОБСИДИАН /магагонов/- камъкът на истината. Камък-закрилник, способен да предпазва от нападения, от негативно магическо въздействие, от измяна на близък човек, от излишна агресивност. Обсидианът ще ви помогне да разберете и да се справите с негативните и положителните житейски цикли. Той изкарва на повърхността  подтиснатите тъмни области на подсъзнанието, които трябва да промените за да продължите напред. Влияние върху чакра:  коренна. Подходящ за зодия : Козирог, Стрелец, Лъв, Скорпион, Телец и Дева.

Заредена с енергиите на Здравето, Любовта и Изобилието.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!