Колие от Родонит

40,00 лв.
  • Кат. номер: 071
Базова цена: 40,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Ръчно изработено колие от Родонит, Източни Родопи. Заредено с енергиите на Здравето, Любовта и Изобилието.

РОДОНИТ Името му произлиза от гръцката дума rhodon - роза, розов. На Изток заради характерният му цвят го наричат " камъкът на утринната зора". По химичен състав родонитът е манганов силикат с възможно присъствие на алуминий, калций, желязо. Среща се под формата на плътни, зърнести маси, по-рядко образува кристали. Цветът му варира от розов, тъмнорозов до малинов с рисунък от черни клончета от манганов окис.
Родонитът екамък-пазител на бременните жени и на пътешествениците. В Индия и Тайланд го смятали за посланник на Висшите сили, призван да пробуди в хората любов към живота. Смята се, че родонитът пробужда скрити таланти и способности и помага да се развият различни умения и ловкост. Повишава самочувствието и увереността. Облекчава напрежението и успокоява нервната система.
Нежната вибрация на родонита прониква в аурата и стимулира сърдечната чакра и слънчевият сплит и зарежда с енергия етерното и физическото тяло.
Смята се, че помага на детоксикацията и пречистването на организма, особено на черния дроб. Засилва имунната система , стимулира сексуалността и отстранява импотентността. Полезен е при проблеми с нервната система и различни фобии.
Източните лечители приготвят от „камъка на утринната зора” специален елексир за лечение на онкологични заболявания.
Начини на въздействие: полагане върху чакрите- сърдечна, слънчев сплит, коренна- за стимулирана на сексуалността; контактно въздействие върху проблемните места; носене под формата на бижу; масаж.

Зодии : Телец, Овен, Везни, Близнаци.

Размери: 34/26/5 мм     

Тегло вкл. шнура:13.08 гр.

Накрайник метал, шнур черна кожа, дължина 450 мм       

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!